Вітаю Вас Гість | RSS

Майстерня Світлинки

Понеділок, 16.06.2025, 00:52
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як замовити та придбати
svitlynkaДата: Вівторок, 29.03.2011, 21:38 | Повідомлення # 1
Перехожі
Група: Власниця сайту
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо ви бажаєте купити щось у мене або зробити замовлення на створення, то можете зв*язатись зі мною різними способами:

- написати у формі зворотнього зв*язку "Написати лист"

- написати мені у особисті повідомлення. Для цього клацніть на мій профіль

- написати мені на емейл svitlynka@ukr.net

-написати коментар до самого посту з річчю

- написати в ICQ - 495763170

- написати в скайп - oooptimizm

butichokДата: Четвер, 02.06.2011, 01:24 | Повідомлення # 2
Перехожі
Група: Власниця сайту
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Ваші замовлення відішлю з Івано-Франківська в будь-яку точку України.

Оскільки таке питання мені дуже часто задають, я вирішила зробити окремий запис.

Отже.
Є 2 види замовлення: Укр.Поштою і транспортною компанією

Укр.поштою:

Замовлення йде до вас 3-7днів, в залежності від віддаленності регіону. Наприклад, до Києва від Франківська іде - 3 робочих дні, до Каховки - 4 роб.дні.
Оплата здійснюється на пошті при отриманні посилки. В оплату входить : ціна замовлення+доставка(10-15грн.)+поштові послуги(залежить від ваги і габаритів, н.п. вага - 200г - до 8 грн).
Якщо замовляєте поштою вкажіть мені чи в асю, чи в приватному повідомленні свої дані:
Прізвище, Ім'я, По Батькові
адреса (вулиця, № дому, № квартири, місто, індекс), №моб.тел.

Про відправлення замовлення, а також про приблизний термін прибуття - я обов*язково напишу у смс, або у асі одразу ж після відправки вашого замовлення.

Транспортними компаніями:
Замовлення йде 1-3 дні. Наприклад, до Києва від Франківська йде 1 робочий день.

Передоплата здійснюється за допомогою

-Вебмані
-Правекс-Телеграф
Схема проста. приходите у найближче до вас відділення Правекс-банку, тут шукаєте http://www.pravex.com/ukr/clients-center/regions, вказуєте в бланку, який вам видадуть, ПІБ отримувача переказу, місто, і ПІБ, місто відправника(тобто своє). і переказуєте гроші. Тоді скидаєте мені смс з реєстраційним номером переказу. Я приходжу в відділення Правекс-Телеграф і отримую кошти.

-або електронним переказом Укр.Пошти
Приходите на пошту, вказуэте в бланку, який вам дадуть, ПІБ отримувача переказу, повну адресу (мою) і ПІБ, адресу відправника(тобто своє). і переказуєте гроші. Тоді скидаєте мені смс з номером переказу.

Тоді я відсилаю вам ваше замовлення транспортною компанією на ваш вибір (обираєте своє місто і дивитесь чи до вас близько):
Гюнсел
Сат
Нічний експрес
Євроекспрес
Нова Пошта

Забираєте посилку, в той день, коли вона прибуде на склад транспортної компанії в вашому місті. За кожен наступний день там іде доплата і немаленька!!!
День, годину прибуття і номер посилки я вам повідомлю в смс або в асю, якщо ви будете в режимі онлайн.
Оплата за послуги транспортної компанії здійснюється при отриманні посилки на складі. (Наприклад: за доставку посилки вагою 200г. в Київ - 6-10грн. в залежності від транспортної компанії. Сат-бере 6 грн., Нічний експрес - 7 грн., Євроекспрес - 9 грн.).

Я раджу транспортом, тому що це вигідніше, швидше і дешевше для вас. Але це вже на ваш вибір.
Якщо ж ви хочете і транспортною компанією і післяоплатою, то найкраще обрати трансп.комп. "Нова Пошта", оплатити можна при отриманні замовлення на їхньому складі.

УВАГА:
За доставку деяких речей я беру розходи за доставку на себе.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: